Ξέσπασε σφοδρή κόντρα ανάμεσα σε Γιούγκ και Κροατική Ομοσπονδία!

by Aquafeed 24

Απείρου κάλους στιγμές στο κροατικό πρωτάθλημα, καθώς έχει ξεσπάσει ανοιχτή κόντρα ανάμεσα στο κορυφαίο προϊόν της εγχώριας διοργάνωσης, τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ και την κροατική ομοσπονδία!

Η Γιούγκ με κορυφαίο τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, επικρατώντας 16-7 της Σολάρις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο επαναληπτικός της αναμέτρησης Πριμόριε-Σολάρις που ήταν προγραμματισμένος για τις 24 Απριλίου αναβλήθηκε έως τις 3 Μαΐου λόγω κρουσμάτων κορονωϊού στην Πριμόριε. Η εν λόγω ομάδα δεν μπόρεσε να παίξει εν τέλει τον αγώνα καθώς οι περισσότεροι παίκτες της δεν είχαν αναρρώσει και βρίσκονταν σε κατ’οίκον περιορισμό. Η Πριμόριε ζήτησε νέα αναβολή, αλλά η κροατική ομοσπονδία δεν την αποδέχθηκε και έδωσε τον αγώνα στη Σολάρις στα χαρτιά με 5-0.

Η αιτιολογία της ομοσπονδίας για αυτή την απόφαση είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για να γίνει ο επαναληπτικός, καθώς έχουν προκαθοριστεί οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των τελικών. Η Γιούγκ και η Σολάρις έπαιξαν, για τους ίδιους λόγους, μόνον έναν αγώνα και όχι στις τρεις νίκες την πρόκριση στους τελικούς. Αλλά…

Την ημέρα του συγκεκριμένου αγώνα ανάμεσα σε Γιούγκ και Σολάρις, η ομάδα του Παπαναστασίου αρνήθηκε να παίξει γιατί οι παίκτες της Σολάρις δεν είχαν υποβληθεί σε τεστ για κορονωϊό πριν τον αγώνα. Η κάθε ομάδα υποστήριξε διαφορετική θέση, ενώ η Γιούγκ δεν συζητούσε καν το γεγονός να υπάρξει κίνδυνος για τους παίκτες της, παρότι όλοι είναι εμβολιασμένοι.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί την Τρίτη στις 18:00, η Σολάρις εμφανίστηκε κανονικά, όμως η Γιούγκ δεν έπεσε ποτέ στο νερό. Οι διαιτητές σφύριξαν την έναρξη του αγώνα, η Σολάρις κέρδισε… εννοείται το σπριντ και ο αγώνας τελείωσε.

Ύστερα από αυτό, η ομάδα της Σολάρις ετοιμάστηκε να ταξιδέψει πίσω, ενώ η Γιούγκ ξεκίνησε προπόνηση (!). Λίγο μετά τον… «πρώτο αγώνα», οι αρμόδιοι αποφάσισαν να ορίσουν ξανά τον αγώνα την ίδια ημέρα στις 20:30!

Οι παίκτες της Σολάρις υπεβλήθησαν σε τεστ, όλα βγήκαν αρνητικά και ο αγωνιστικός Γολγοθάς ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Γιούγκ.

Ωστόσο, μετά το πρώτο «παιχνίδι» και πριν το δεύτερο που εν τέλει διεξήχθη κανονικά, ο πρόεδρος της Γιούγκ, Τόμισλαβ Ντούμανιτς, με Δελτίο Τύπου στα κροατικά ΜΜΕ εξαπέλυσε επίθεση προς τον vice-president της ομοσπονδίας, Πέριτσα Μπούκιτς, συμπεριλαμβάνοντας και τον γιό του, Λούκα παίκτη της Μλάντοστ σε αυτήν:

«Ως πρόεδρος της Γιούγκ θέλω να συγχαρώ τον Πέριτσα Μπούκιτς, τη Μλάντοστ και τη Σολάρις για την πρόκριση τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη η ντροπή για τον Μπούκιτς. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πηγάινουμε σε ανοιχτή κόντρα. Το κροατικό πόλο δεν θα ήταν εκεί που είναι χωρίς τη Γιούγκ. Δώσαμε 6-7 παίκτες σε κάθε ένα μετάλλιο που έχει κερδίσει η Εθνική ομάδα. Όσο είμαι στη Γιούγκ, η μεγάλη επιθυμία που έχει στη ζωή του ο Πέριτσα Μπούκιτς, δηλαδή το να παίξει ο γιός του στη Γιούγκ, δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ»!

Συμβαίνουν και στα καλύτερα πρωταθλήματα τελικά…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA