«Παρελθόν» από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Βενετόπουλος

by Aquafeed 24

Σε μια μη αναμενόμενη απόφαση προχώρησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας πόλο, Νίκο Βενετόπουλο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται περίπου έναν μήνα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Α2 κατηγορίας ανδρών όπου το «τριφύλλι» αποτελεί φαβορί για την άνοδο, ωστόσο πάρθηκε πριν καν δώσει η φετινή ομάδα έστω ένα επίσημο παιχνίδι.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τον Παναθηναϊκό στην Α1 ανδρών και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και τις προτάσεις που είχε, στήριξε το πλάνο του συλλόγου και παρέμεινε στο τιμόνι της τη φετινή χρονιά με στόχο την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι ήταν ιδιαιτέρως σημαντική και η ομάδα πορευόταν με στόχο το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Aquafeed24 λένε ότι έχει βρεθεί ήδη αντικαταστάτης και θα αναλάβει την ομάδα σε λίγες ημέρες, ενώ όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Βενετόπουλο δεν διαφαίνεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος πέραν της αλλαγής που η ίδια η διοίκηση του Ερασιτέχνη ήθελε να κάνει.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA