Ξεσηκώθηκε ο ΣΕΑΥ: «Κυρώσεις στα σωματεία, έλλειψη σεβασμού – Να μη μείνουν ατιμώρητοι»!

by Aquafeed 24

Αιχμηρή και σαφής ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, όσον αφορά το μείζον ζήτημα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το #AQF24 το πρωί της Παρασκευής και αφορά φυσικά την έξωση αθλητριών και αθλητών από τα σπίτια τα οποία διέμεναν λόγω οφειλών των ομάδων τους προς αυτά.

Διώχνουν αθλήτριες και αθλητές της Α1 από τα σπίτια τους λόγω χρεών των ομάδων!

Ο ΣΕΑΥ ζητά να υποστούν κυρώσεις τα εν λόγω σωματεία, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρη αδιαφορία και έλλειψη σεβασμού προς τους αθλητές, ενώ ζητά κυρώσεις και να μη μείνει τίποτα ατιμώρητο.

Η ανακοίνωση του ΣΕΑΥ:

Είναι αδιανόητο στις μέρες μας, και όταν όλοι προσπαθούμε να αναδείξουμε το άθλημά μας όπως του αξίζει, να συμβαίνουν τέτοια ακραία σκηνικά!

Σήμερα μάθαμε ότι καποιοι συναθλητές μας (ανάμεσά τους και ΑΝΗΛΙΚΟΙ) υποχρεώθηκαν να αφήσουν τις κατοικίες που τους προσφέρουν οι ομάδες τους και μάλιστα άμεσα !!!!Και όλα αυτα γιατί οι αρμόδιοι των ομάδων αυτών έχουν χρέη προς τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Η έξωση από τον χώρο διαμονής λόγω μη καταβολής του ενοικίου από την ομάδα δείχνει αδιαφορία και πάνω από όλα έλλειψη σεβασμού προς τους αθλητές και τις αθλήτριες που υπηρετούν την ομάδα.

Στον χώρο μας , η αντιμετώπιση των αθλητών με σεβασμό είναι μονόδρομος και ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του αθλήματος. Το αθλημα της υδατοσφαίρισης αν και ερασιτεχνικο, έχει περισσότερες απαιτήσεις από τα περισσότερα επαγγελματικά αθλήματα. Κανείς δεν πρέπει να υποχρεώνεται να αφήσει την κατοικία του λόγω οικονομικών δυσκολιών της διοίκησης. Η αθλητική κοινότητα θα πρέπει να δείξει την υποστήριξη της προς τους αθλητές που αντιμετωπίζουν αυτες τις δυσκολίες.

Όσον αφορά τα σωματεία που έχουν φτάσει στο σημείο αυτό, θα πρέπει να δεχτούν κυρώσεις καθώς αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες.

Όλοι εμείς οι αθλητές ενωμένοι και σε συνεργασία με την ομοσπονδία θα πρέπει να εξετάσουμε και να αξιολογήσουμε τα κριτήρια με τα οποία δίνεται στις ομάδες η άδεια να βρίσκονται στην Α1 κατηγορία και η δυνατότητα να συνάπτουν συμβόλαια με τους αθλητές!

Ως σύνδεσμος των Ελλήνων αθλητών υδατοσφαίρισης θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουμε και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των αθλητών .

Η επικοινωνία με τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και η άμεση επικοινωνία με την ομοσπονδία αποτελούν άμεση προτεραιότητα για τον ΣΕΑΥ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🔹Σ.Ε.Α.Υ. (@seayofgreece)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA