Διώχνουν αθλήτριες και αθλητές της Α1 από τα σπίτια τους λόγω χρεών των ομάδων!

by Aquafeed 24

Στον παραμυθένιο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, όπου όλα γίνονται σωστά και δεν υπάρχουν προβλήματα, έρχεται ακόμη ένα περιστατικό για να αποδείξει ότι ονειροβατούμε και δεν βλέπουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Αυτή τη στιγμή, συμβαίνει κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Ειλικρινά, ασχέτως προσωπικής συμπάθειας και εκτίμησης, γίνονται πράγματα τα οποία δεν μας επιτρέπουν να σιωπήσουμε, καθώς σε ένα πρωτάθλημα που μες το νερό είναι ανταγωνιστικό, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα πάσχει και επιμένουμε να ζητάμε να γίνει… επαγγελματικό, αθλήτριες και αθλητές, ορισμένοι εξ αυτών ανήλικοι (!) απομακρύνονται από τα σπίτια στα οποία διαμένουν, λόγω χρεών των υπεύθυνων της ομάδας προς τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Άνθρωποι δεν θα έχουν που να μείνουν σε λίγες ημέρες, αλλά είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν για το… έμβλημα! Προτείνουμε στην Ομοσπονδία, ομάδες που προκαλούν τέτοιες καταστάσεις να υποβιβάζονται κατηγορία, ακόμη και μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων, ακόμη και έναν μήνα μετά την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Να μην μπορούν να βγάλουν δελτία αν χρωστάνε ή να καταθέτουν εγγυητική πριν την έναρξη του κάθε πρωταθλήματος.

Η κατάσταση έχει φθάσει – για ακόμη μια φορά – το απροχώρητο, πέφτουν συνεχώς «κανόνια» και κανείς δεν επεμβαίνει για να σωθούν όσα σώζονται ακόμη. Έχουμε δει για ακόμη μια χρονιά, καθυστερήσεις πληρωμών σε πολλές ομάδες, αθλητές να μην έχουν να φάνε, να κλαίνε, να μην έχουν δυνατότητα να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, αθλητές να ταξιδεύουν υπό τις χειρότερες συνθήκες, αλλά το βασικότερο έχουμε δει αθλητές και αθλήτριες (αρκετοί εξ αυτών ακόμη και μέλη των εθνικών ομάδων) να ανέχονται όλα αυτά υπό τον φόβο ότι αν μιλήσουν δεν θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους. Το φαινόμενο αυτό δεν αφορά μόνο μια ομάδα, για να είμαστε ξεκάθαροι και πραγματικά έχουμε έντονη ανησυχία για τα χειρότερα που δεδομένα έρχονται. Την επόμενη χρονιά, οι επενδυτές θα μειωθούν, όπως μας έχουν ενημερώσει προσωπικά. Θέτουμε, ακόμη, ένα ερώτημα: Πώς θα βρει ομάδα την επόμενη σεζόν ένας παίκτης που αγωνίζεται διαρκώς χωρίς ψυχολογία όντας απλήρωτος και έχει όπως είναι λογικό κακή απόδοση;

Θα δεχθούμε κάθε διαφωνία και κριτική σε όσα δημοσιεύουμε, αλλά με τα παιδιά και τον κόπο τους δεν θα παίζει κανένας. Συνιστάμε την προσοχή και στεκόμαστε δίπλα τους, ακόμη και χωρίς να μας ζητήσουν. Έχουμε ενημερώσει ήδη σημαντικούς φορείς του αθλήματος.

Παράλληλα, επειδή γνωρίζουμε ότι ύστερα από αυτό το άρθρο θα υπάρξει κινητοποίηση, θα θέλαμε απευθυνόμενοι προς τους αθλητές και τις αθλήτριες, να αναλογιστούν τις φορές που τους έχει ζητηθεί να λειτουργούν με συλλογικότητα και δεν το έχουν πράξει, καθώς δεν γίνεται κάθε φορά το δικό μας Μέσο να επεμβαίνει, είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά και εκείνοι να μην διεκδικούν. ΥΓ: Το γεγονός ότι έχουμε παρέμβει σε πολλές καταστάσεις εδώ και οκτώ χρόνια και έχει δοθεί λύση, αλλά μετέπειτα τα ίδια άτομα που βοηθήσαμε μας έκαναν… μουτράκια επειδή για παράδειγμα κάναμε λάθος σε ένα… γκολ, είναι κάτι το οποίο προτιμάμε να θάβουμε στη λήθη. Εμείς θα κάνουμε, πάντα, αυτό που πιστεύουμε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA