Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών προετοιμάζεται ενόψει του Προολυμπακού Τουρνουά (8-15 Μαρτίου), που θα διεξαχθεί στην Τεργέστη της Ιταλίας.

Στη σημερινή προπόνηση, δόθηκε η ευκαιρία στους δημοσιογράφους να καταγράψουν το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, που θα επιδιώξει στην Τεργέστη να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά την Ολυμπιάδα του Πεκίνο το 2008.

Από την πλευρά της, η Έλενα Ξενάκη, ανέφερε: «Πάντα μετά από μία αλλαγή έρχεσαι με νέα ενέργεια και πιστεύω ότι μας έχει βοηθήσει πολύ αυτό, πάντα οι αλλαγές κάνουν καλό. Τον τελευταίο καιρό χάναμε εύκολα, στο πόλο μπορεί να συμβεί αυτό, όμως μπορεί να αλλάξει και έχουμε θέληση να το πετύχουμε. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε αυτό. Από το 2018 που αρχίσαμε να χάνουμε τα μεγάλα ματς έπεσε η ψυχολογία μας, αλλά πιστεύω ότι με μία καλή νίκη θα αλλάξει αυτό. Τραυματισμοί πάντα υπάρχουν, αλλά, με λίγες μέρες να απομένουν για το Προολυμπιακό Τουρνουά, όλες σφίγγουμε τα δόντια. Επιλογή αντιπάλων δεν κάνουμε, γιατί τα σημαντικά παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτή τι στιγμή η Ιταλία δεν είναι τόσο καλή όσο η Ολλανδία, αλλά παίζει στην έδρα της».

Facebook Comments