Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών προετοιμάζεται ενόψει του Προολυμπακού Τουρνουά (8-15 Μαρτίου), που θα διεξαχθεί στην Τεργέστη της Ιταλίας.

Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου κληρώθηκαν την Τρίτη (11/2) στον Β’ όμιλο και θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία, το Ισραήλ, τη Νέα Ζηλανδία και μία ομάδα από την Ασία.

Στη σημερινή προπόνηση, δόθηκε η ευκαιρία στους δημοσιογράφους να καταγράψουν το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, που θα επιδιώξει στην Τεργέστη να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά την Ολυμπιάδα του Πεκίνο το 2008.

Με τη σειρά της, η Ελευθερία Πλευρίτου, δήλωσε: «Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο υπήρχε μία κάθοδος και δεν τα πηγαίναμε καλά. Έγινε ένα φρεσκάρισμα, έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας μέχρι το Προολυμπιακό Τουρνουά, για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα. Ο σημαντικότερος αγώνας είναι στην τετράδα, με τη νίκη να δίνει και το εισιτήριο, πιθανότατα αν είμαστε εκεί θα βρούμε την Ιταλία ή την Ολλανδία και πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποιός το θέλει πιο πολύ. Η επιστροφή της Ασημάκη είναι σημαντική, γιατί μας είχε λείψει και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα πιο καλές. Είμαι πολύ αισιόδοξη, το θέλουμε πολύ και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε την πρόκριση».

Facebook Comments