Ξεκινούν τα «Βενιζέλεια» παρουσία Γκολομέεβ!

by Aquafeed 24

Στα Χανιά «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου η καρδιά της ελληνικής κολύμβησης, με την διοργάνωση των 18ων διεθνών «Βενιζέλειων».

Πιστός στην παράδοση ετών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αναμένεται να διοργανώσει και φέτος το συγκεκριμένο μίτινγκ, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε κορυφαίους Ελληνες αθλητές να λάβουν μέρος, διεκδικώντας όρια για τα επερχόμενα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Επίσης παρόντες θα είναι και αθλητές από την Κύπρο.

Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του κορυφαίου Έλληνα σπρίντερ, Κρίστιαν Γκολομέεβ.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε τέσσερα μέρη, καθώς το πρωί θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και το απόγευμα οι τελικοί. Η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 5.45 το απόγευμα του Σαββάτου.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του ΝΟΧ.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες ξεκινούν άτυπα την Παρασκευή με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου η οποία θα δοθεί στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA