Η Συνέντευξη Τύπου από τα 18α «Βενιζέλεια»!

by Aquafeed 24

Συνέντευξη Tύπου παρατέθηκε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αφορμή την διεξαγωγή αυτό το Σαββατοκύριακο των 18ων Βενιζέλειων αγώνων κολύμβησης.

Το παρών στα γραφεία του Ομίλου έδωσαν κάποιοι από τους κορυφαίους αθλητές που πρόκειται να πάρουν μέρος στους αγώνες, οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Παπαστάμος, Αρης Κυνηγάκης, Αννα Ντουντουνάκη και Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης.

Οι αθλητές εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονταν στο μίτινγκ, μιλώντας για την ιστορία που αυτό φέρει, ενώ μίλησαν για τους στόχους που θέτουν γι’ αυτήν τη χρονιά.

Η συνέντευξη Τύπου επεφύλασσε και μία πολύ σημαντική είδηση για ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Κώτσογλου, θα συνυπογραφεί μετά τις εκλογές προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Ο κ. Κώτσογλου οριοθέτησε μάλιστα το χρόνο, λέγοντας ότι θα γίνει προσπάθεια τα έργα να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τα τέλη του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Κατ. Ζομπανάκη, Χαρ. Μυλωνάκη, Κυρ. Κώτσογλου, Λ. Ψούνη και Μ. Χίνου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Κώτσογλου και ακόμα της Λίνας Ψούνης (προϊστάμενη τμήματος αθλητισμού και πολιτισμού Δήμου Χανίων), της Μαρίας Χίνου (έφορος ΕΑΚ) και της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλας Μυλωνάκη.

Κ. Τζιλιβάκης, Ν. Κραουνάκης και Βαγγ. Κοζομπόλης.

Τέλος, δηλώσεις έγιναν από τον τεχνικό σύμβουλο κολύμβησης της ΚΟΕ, Νίκο Κραουνάκη και τους υπηρεσιακούς ομοσπονδιακούς προπονητές, Βαγγέλη Κοζομπόλη και Κώστα Τζιλιβάκη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA