Το γκολ του Μάριου Χατζηκυριακάκη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης Π.Φάληρο – Υδραϊκός ουσιαστικά επικύρωσε το εισιτήριο της ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη για τα Πλέι Οφ της Α1 ανδρών, σε μια αναμέτρηση με πολλές αμφιλεγόμενες φάσεις και για τις δύο ομάδες, ενώ δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες στο πεδίο του δημόσιου διαλόγου μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης μίλησε στο Aquafeed24 μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Π.Φαλήρου, τόσο για την είσοδο στα Πλέι Οφ, όσο και για την προσπάθεια του Υδραϊκού να καθιερωθεί στο στερέωμα της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα παρά πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες θα έλεγα, οι οποίες στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος διεκδικούσαν αμφότερες την νίκη και αυτόματα την είσοδο τους στα Πλέι Οφ.

Όπως και πέρυσι ακριβώς στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος, οι ίδιες ακριβώς ομάδες διεκδικούσαν την είσοδο στην εξάδα. Δυστυχώς πέρυσι σε ισοβαθμία δεν καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο διότι το Π.Φάληρο μας είχε κερδίσει στο ένα παιχνίδι και το άλλο είχε έρθει ισοπαλία.

Ντεζαβού λοιπόν και φέτος και έμελλε να κερδίσουμε μια ομάδα που στα τελευταία 3 παιχνίδια μας δεν είχαμε καταφέρει να φύγουμε έστω με ένα τρίποντο.

Για τον Υδραϊκό είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται σε μια τέτοια σειρά παιχνιδιών διότι είναι μια ομάδα εντελώς καινούργια με μια πολύ μικρή ιστορία 7-8 χρόνων στον χώρο και προσπαθούμε όλοι σιγά σιγά να βοηθήσουμε και να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα πιστεύω πως στα Πλέι Οφ θα συσπειρωθούμε γιατί λογικά θα έχουμε μια πολύ δύσκολη σειρά με τον Εθνικό, ο οποίος φέτος έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα αρκετά συγκεντρωμένη και σταθερή στο στόχο της σε σχέση με εμάς που έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας.

Οποίος το θέλει περισσότερο και είναι πιο προσηλωμένος και εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου θα κερδίσει την είσοδο στην τετράδα. Ίσως το πλεονέκτημα μας στη σειρά αυτή είναι ότι εμείς δεν είμαστε το φαβορί, οπότε συνεχίζουμε χωρίς άγχος για ότι καλύτερο μπορούμε και κυρίως να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας όπως σε παρά πολλά παιχνίδια φέτος, αρκεί να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.

Ο στόχος ο δικός μας ήταν τη φετινή χρόνια να τερματίσουμε μια θέση πάνω από την περσινή, όποτε ο στόχος θεωρητικά επετεύχθη».

Facebook Comments