Χαρτί και στυλό στη Τζούλια

by Aquafeed 24

Ύστερα από τρία απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στην Ελλάδα, ιταλικό δημοσίευμα εμπλέκει τη Τζούλια Έμμολο σε επιστροφή της διεθνούς αθλήτριας με τη «Σετερόσα» στη χώρα της.

Η Έμολο έχει αποδειχθεί κομβική στα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και είναι από τις κορυφαίες ξένες που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το πάθος της ενδεχομένως να την ξεχωρίζει από αθλήτριες μη Ελληνίδες που έπαιξαν στην Α1 γυναικών.

Ακόμη, όπως αναφέρουν, οι Ιταλοί η Έμολο δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, ωστόσο αποτελεί μεγάλο όνομα για την πρώτη κατηγορία της γειτονικής χώρας και εφόσον οριστικοποιηθεί η επιστροφή της θα αποτελέσει μήλον της έριδος.

Αρκετές ομάδες επιδιώκουν ήδη την υπογραφή της διεθνούς Ιταλίδες και θα ήταν ευχής έργον αν έλεγε σε όλες «όχι» για να παραμείνει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Η παρουσία της Έμολο στην Ελλάδα ήταν κάτι περισσότερο από καθοριστική για τον Ολυμπιακό, με την αριστερόχειρα πρώην παίκτρια της Ιμπέρια, να παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας του Χάρη Παυλίδη, ενώ δέθηκε όσο καμία άλλη με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA