Η εκμάθηση των βασικών στοιχείων τεχνικής για κάθε άθλημα αποτελεί προϋπόθεση για τη σταδιακή εξέλιξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Ο Ηλυσιακός ΑΟ με πολυετή και γόνιμη παρουσία στον Υγρό Στίβο, έχοντας αναδείξει σειρά αθλητών που διακρίθηκαν και τίμησαν τα Ελληνικά χρώματα σε μεγάλες διοργανώσεις και Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή, οργανώνει, με την καθοδήγηση διακριμένων προπονητών, σειρά από εξειδικευμένα και ποιοτικά Camps για την Κολύμβηση και την Υδατοσφαίριση με τίτλο «MASTERCLASS ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ» που απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες 10 έως 12 και 13 έως 15 ετών αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται το «WATER POLO MASTERCLAS ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ” με την παρουσία του διακεκριμένου Έλληνα προπονητή Υδατοσφαίρισης Γιάννη Γιαννουρή, πρώην προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, του ΝΟ Βουλιαγμένης και άλλων ομάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχοντας αναδείξει δεκάδες αθλητών ο Γιάννης Γιαννουρής, θα δείξει σε όλα τα παιδιά τα μυστικά της ατομικής τεχνικής στην άμυνα και την επίθεση.
Το «WATER POLO MASTERCLAS ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ” με τον Γιάννη Γιαννουρή θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους, απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 12 ετών από 3 έως 8 Ιουλίου 2023 (Α’ περίοδος) και σε παιδιά ηλικίας 13 έως 15 ετών από 10 έως 15 Ιουλίου 2023 (Β’ περίοδος). Η διοργάνωση απευθύνεται παράλληλα και στους προπονητές που θέλουν να παρακολουθήσουν (δωρεάν) από κοντά τον Γιάννη Γιαννουρή να διδάσκει, μεταδίδοντας την τεχνογνωσία που εξειδικεύεται στις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες.
Το «WATER POLO MASTERCLAS ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ” με τον Γιάννη Γιαννουρή θα διεξαχθεί στο όμορφο κολυμβητήριο Ιλισίων Δευτέρα έως Παρασκευή και για τις δύο περιόδους, το βράδυ 20:30 με 22:00 ενώ στο τέλος κάθε περιόδου, δηλαδή το Σάββατο 8 Ιουλίου και το Σάββατο 15 Ιουλίου το μεσημέρι στις 12:30 θα γίνει επίδειξη τεχνικής από τα παιδιά και θα απονεμηθούν αναμνηστικά και διπλώματα συμμετοχής από γνωστούς αθλητές της Ελληνικές Υδατοσφαίρισης.
Τα τμήματα θα έχουν ως μέγιστό αριθμό τους 20 αθλητές. Πέρα από τις προπονήσεις θα υπάρξουν ομιλίες προς τους αθλητές και τους προπονητές.
Πληροφορίες και εγγραφές έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου (ηλικίες 10-12 ετών) και Παρασκευή 30 Ιουνίου (ηλικίες; στην γραμματεία του Ηλυσιακού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο (τηλ. 210-7774455).