Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου συνεχίζει την εκστρατεία:«WATER POLO ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»,μία εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών & συνδημοτών του για το ολυμπιακό άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Απευθύνεται κυρίως στη νεολαία της πόλης του Παλαιού Φαλήρου, της Νέας Σμύρνης, του Αλίμου, του Μοσχάτου καθώς και στο σύνολο της αθλητικής, πολιτιστικής και εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το τμήμα διοίκησης υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπεύθυνο των τμημάτων ακαδημιών του ομίλου κ. Καραγεωργόπουλου Γεώργιο αποστέλλουν ένα διαφωτιστικό φυλλάδιο στα σχολεία, μαζί με σχετικές αφίσες.
Το ίδιο έντυπο θα διακινηθεί σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους και σε κάθε μέρος όπου δραστηριοποιούνται οι νέοι όλων των δήμων περιμετρικά του Π. Φαλήρου.

Οι δηλώσεις των αρμοδίων του Α.Ο.Π.Φ.:
«Με χαρά διαπιστώνουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα μέσω πολλών ερωτήσεων τις οποίες απαντούν με ιδιαίτερη χαρά οι προπονητές του ομίλου μας.»

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τους παραπάνω φορείς, οι αρμόδιοι της διοίκησης του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου θα συνεργαστούν στενά και με τους Συλλόγους Γονέων. Η (από κοινού) δράση όλων των φορέων που έρχονται σε επαφή με τη νεολαία αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των νεαρών και την ενεργό συμμετοχή τους στα προγράμματα ένταξης και εκμάθησης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης.