Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, το φετινό 3o Water Polo Fun του Νηρέα Γέρακα.

Η παρουσία του  Γιώργου Αφρουδάκη (στους αγώνες του Κυπέλλου Φιλίας την Κυριακή), έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στο τουρνουά του συλλόγου, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μύθο της ελληνικής υδατοσφαίρισης. 

Η Βουλιαγμένη κατέκτησε και φέτος το τρόπαιο επικρατώντας του Φαλήρου με 12-6, ενώ ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας το Νηρέα Γέρακα με 12-7 τερμάτισε στην τρίτη θέση. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η Γλυφάδα, με το Νηρέα Γέρακα και το Περιστέρι ν’ακολουθούν.

Χαρακτηριστικό του υψηλού φετινού επιπέδου του τουρνουά είναι πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν είχε κριθεί τίποτα και τα παιχνίδια του Σαββάτου έκριναν την τελική κατάταξη.

Αποτελέσματα Σαββάτου: 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΓΛΥΦΑΔΑ: 3-21

ΝΟΒ-ΦΑΛΗΡΟ: 12-6

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1-ΠΑΟ 1: 7-12 

Η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 

1.NOB: 15 β

2.ΦΑΛΗΡΟ: 10 β

3.ΠΑΟ 1:  9 β

4.ΓΛΥΦΑΔΑ:  6 β

5.ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 1: 4 β

6.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: 0 β

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Μιγκλής της Γλυφάδας, πρώτος σκόρερ ο Θωμάς Κωνσταντόπουλος της Βουλιαγμένης,ε νώ για τον καλύτερο τερματοφύλακα είχαμε ισοβαθμία μεταξύ του Γιώργου Καλαϊτζή(Νηρέας Γέρακα), του Μανώλη Σεννή (Φάληρο) και του Γιάννη Πράγια (ΠΑΟ).

Αντίστοιχα,στο Κύπελλο Φιλίας ο Εθνικός κατέκτησε την πρώτη θέση, με τη δεύτερη θέση να κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι, μεταξύ Νηρέα Χαλανδρίου και Ηλιούπολης, με την ομάδα του Χαλανδρίου να επικρατεί με 11-8 και να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, ενώ η Ηλιούπολη τερμάτισε τρίτη. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Νηρέας Γέρακα 2, ο οποίος κέρδισε με 13-4 τον ΠΑΟ 2 που τερμάτισε στην πέμπτη θέση και ο ΠΑΟ 3 στην έκτη θέση.

Εδώ πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Ηλίας Μαρκάκης της Ηλιούπολης, καλύτερος τερματοφύλακας ο Άγγελος Κωνσταντάς του Παναθηναικού και πρώτος σκόρερ ο Ορέστης Ζερβουδάκης του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Νηρέας Γέρακα ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτό το πρωτάθλημα για τους μικρούς αθλητές.