Βραβεία ΠΣΑΤ: Κορυφαία ομάδα της χρονιάς η «Επίσημη Αγαπημένη»!

by Aquafeed 24
Η Εθνική ανδρών στο πόλο αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα για το 2022 στα ετήσια βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.

Μετά το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατάφερε να ανέβει και το 2022 στο βάθρο μιας μεγάλης διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βουδαπέστης το χάλκινο μετάλλιο μετά τη νίκη στον μικρό τελικό επί της Κροατίας, μια επιτυχία που της έδωσε και το βραβείο της καλύτερης ομάδας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών.

Για την ακρίβεια το 2022 κυριάρχησε το πόλο, καθώς και οι άλλες δύο υποψήφιες ομάδες ήταν από το συγκεκριμένο άθλημα. Ο λόγος για την Εθνική γυναικών, αλλά και τον Ολυμπιακό στις γυναίκες.

Αξίζει να αναφερθεί πως για 5η συνεχή χρονιά, καλύτερη ομάδα στα βραβεία του ΠΣΑΤ είναι από το πόλο, δείχνοντας ακόμα μία φορά την δυναμική του αθλήματος στη χώρα.

Την Εθνική ομάδα απάρτιζαν οι Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Γούβης, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, με τον Θοδωρή Βλάχο και τον Τάσο Σχίζα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA