Βουλιάζει ο ΝΟΧ διοικητικά και οικονομικά

by Alekos Koumanis

Κραυγή αγωνίας για το μέλλον του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Χίου υψώνει η απερχόμενη διοίκηση του σωματείου και απευθύνει έκκληση στην χιακή κοινωνία να έρθει κοντά και να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της για να μείνει όρθιο το καμάρι του νησιού.

Η απερχόμενη διοίκηση, μετά την παραίτηση από την θέση του προέδρου και την επιμονή σε αυτήν του κ. Γιάννη Αναδιώτη, σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης, 10 Ιουλίου 2019, παρουσίασε με μάλλον μελανά χρώματα το μέλλον του σωματείου.

Σε έναν σύντομο απολογισμό η γενική γραμματέας κα Κυριακή Μπουλά επεσήμανε την σημαντική συμμετοχή του ΝΟΧ στον ναυταθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία και στην οικονομία της Χίου, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο 300 παιδιά βρίσκουν δημιουργικό διέξοδο στις ομάδες ιστιοπλοΐας, κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Παράλληλα, με τις διοργανώσεις του ΝΟΧ στο νησί φτάνουν περί τους 3.000 επισκέπτες με ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα στην τοπική οικονομία.

Ωστόσο, όπως διεφάνη και από τις τοποθετήσεις και απαντήσεις κυρίως των κ.κ. Νίκου Γεωργούλη και Στέλιου Καλαργυρού, ο ΝΟΧ παρά τις σημαντικές επιτυχίες του και κυρίως την παρουσία της ομάδας υδατοσφαίρισης στην Α1 κατηγορία τα προβλήματα είναι πολλά.

Αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα διοικητικά του ΝΟΧ από την χιακή κοινωνία και τίθεται ζήτημα αν στις επερχόμενες εκλογές συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 15 τακτικών και 4 αναπληρωματικών μελών της νέας διοίκησης. «Όλοι καμαρώνουν τον ΝΟΧ, αλλά λίγοι έρχονται κοντά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαργυρός

Προς τούτο όλοι οι παριστάμενοι, μέλη της διοίκησης απηύθυναν έκκληση για μαζική συμετοχή στην γενική συνέλευση του ΝΟΧ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 6 το απόγευμα, προκειμένου να γίνει και εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον του σωματείου και ενδεχομένως επανασχεδιασμό της δράσης του, καθώς και για να δηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής στην νέα διοίκηση που θα εκλεγεί.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και κάθε χρόνο συσσωρεύονται, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργούλης και πρόσθεσε ότι ανακύπτουν συνεχώς και έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις και υπό τις παρούσες συνθήκες αυτές μετά δυσκολίας καλύπτονται.

Πηγή: astraparis.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA