Έκλεισε ο κύκλος του ΑΝΟ Αργυρούπολης για Νικολόπουλο και Αθυμαρίτη

by Aquafeed 24

Δύο εκ των κορυφαίων προπονητών κολύμβησης στη χώρα, ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Αθυμαρίτης, δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΑΝΟ Αργυρούπολης ύστερα από πολλά χρόνια κοινής πορείας και αναρίθμητων επιτυχιών.

Οι δύο προπονητές μετά το τέλος της περιόδου δεν θα ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΟΑ, ενώ ο Δημήτρης Αθυμαρίτης έχει ήδη συμφωνήσει με τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης.

Αντιθέτως, ο Ιωάννης Ορφανίδης θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΝΟΑ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοινώθηκε επίσημα:

Το ΔΣ του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Αργυρούπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους προπονητές Αλέξανδρο Νικολόπουλο και Δημήτρη Αθυμαρίτη μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.
Το ΔΣ και η ευρύτερη οικογένεια του ΑΝΟΑ τους ευχαριστεί θερμά για τη μακροχρόνια και επιτυχημένη κοινή μας πορεία και τους εύχεται καλή και δημιουργική συνέχεια στην προπονητική τους σταδιοδρομία.
Σε συνέχεια των ανωτέρω, ανακοινώνεται η από τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνεργασία και ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον ομοσπονδιακό και καταξιωμένο προπονητή Ορφανίδη Ιωάννη και τον καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ορφανίδης με το επιτελείο του και την αμέριστη στήριξη και βοήθεια του ΔΣ του συλλόγου μας, προχωρούν στο σχεδιασμό μιας νέας πορείας επιτυχιών για την ομάδα μας, έχοντας στο επίκεντρο τον αθλητή, όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA