Βουλγαράκης: «Καμία άλλη ομάδα της Α1 δεν προπονείται μιάμιση ώρα σε 25 μέτρα»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Για το κολυμβητήριο Χανίων και τα μεγάλα προβλήματά του ρωτήθηκε εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Μάνθος Βουλγαράκης.

Ο προπονητής του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είπε χαρακτηριστικά ότι από τότε που ήταν παιδί άκουγε ότι το κολυμβητήριο θα ανακατασκευαστεί αλλά δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα.

«Το θέμα του κολυμβητηρίου είναι ένα χρόνιο πρόβλημα», σημείωσε. «Προσωπικά από τότε που ήμουνα παιδί άκουγα ότι θα ανακατασκευαστεί αλλά δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα… Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί μονάχα η μία πισίνα και να στοιβάζονται κυριολεκτικά τα παιδιά το ένα πάνω στο άλλο αλλά και η ανδρική ομάδα να προπονείται μιάμιση ώρα σε 25 μέτρα. Καμία άλλη ομάδα της Α1 δεν προπονείται τόσο λίγη ώρα και σε τόσο λίγο χώρο. Παρατηρώ επίσης όμως ότι ενώ θα έπρεπε να είναι 5-6 άτομα βλέπεις πάνω από 10-12 παιδιά σε κάθε διαδρομή για να μπορέσουν να προπονηθούν».

Για το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε τα εξής: «Μπορούσαμε σήμερα με μία νίκη, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, όμως δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι αυτές οι τρεις εβδομάδες (της διακοπής) μας έκαναν κακό γιατί βρεθήκαμε να μην παίζουμε και να μην έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει, λάθη πολύ επιπόλαια. Η ΑΕΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα, νομίζω ότι μας στοίχισε στην επίθεση γιατί στην άμυνα πήγαμε αρκετά καλά, στην επίθεση είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Νηρέα εκτός έδρας για να αποφύγουμε τα play out».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Μ. Βουλγαράκης τόνισε: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα αλλά φέτος τα παιδιά έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Ενώ στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στην πορεία βελτιωθήκαμε πάρα πολύ και κερδίσαμε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και με περισσότερους έμπειρους παίκτες κι αυτά τα παιχνίδια είναι που κρατάμε. Βέβαια, χάσαμε και κάποια παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά είναι αυτό που έχουμε πει ότι τα Χανιά υστερούν στα φιλικά, έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού».

Πηγή: nox.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA