Δήμος Δερμιτζάκης στο #AQF24: «Αφήνουμε πίσω το κακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ – Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μια μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Ποσειδώνιο επέστρεψε στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Μάζη. ο οποίος έδειξε μαχητικότητα στο ματς της 7ης Αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ και ήδη αφήνει πίσω του το 16-8 στην Θεσσαλονίκη και επικεντρώνεται στην τελευταία αναμέτρηση της Β’ Φάσης, κόντρα στο Περιστέρι.

Μιλώντας στο #Aquafeed24 και αναγνωρίζοντας την μη αντιπροσωπευτική εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο αρχηγός των «πρασίνων» Δήμος Δερμιτζάκης, τόνισε ότι η προσπάθεια του συνόλου για μια καλύτερη – επόμενη εμφάνιση ξεκινά… από Δευτέρα κιόλας, στην προπόνηση.

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς! Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και βρεθήκαμε να κάνουμε το ένα λάθος μετά το άλλο χάνοντας την συγκέντρωση μας. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω να προσηλωθούμε στο να βελτιώσουμε την εικόνα μας αρχής γενομένης από την Δευτέρα στην προπόνηση!
Ούτως η άλλως ξέραμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολο και αν κοιτάξουμε τα σκορ χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Αλλά όλο αυτό το διάστημα η ομάδα μαζί με τον προπονητή κάνουμε τεράστια προσπάθεια και με πολύ βάρος και προσήλωση στην προπόνηση για να γυρίσουμε ξανά στις νίκες Και στα επιθυμητά αποτελέσματα»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA