Βουλγαράκης: Επιβεβαιώσαμε την αγωνιστική μας ανωτερότητα στα play out!

by Aquafeed 24
Με την αναφορά ότι «οι δυνατότητες της ομάδας μας δεν ήταν για να λάβει μέρος στα play out», ο Μάνθος Βουλγαράκης τοποθετείται για την επίτευξη του στόχου της παραμονής για τον ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην Α1 κατηγορία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του, που γίνονται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της σειράς απέναντι στο Νηρέα Χαλανδρίου μετά τη δεύτερη νίκη για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έχουν ως εξής: «Πιστεύω ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας δεν ήταν για να λάβει μέρος στα play out. Από την άλλη, δεν κινδυνέψαμε καθόλου, απλά επιβεβαιώσαμε την αγωνιστική μας ανωτερότητα. Πιστεύω ότι με λίγο παραπάνω προσπάθεια θα είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο γιατί είχαμε τις δυνατότητες, αλλά δεν τα καταφέραμε.
Είναι νωρίς να μιλάμε για την επόμενη χρονιά γιατί δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοιο προγραμματισμό, το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι θα φύγουν αρκετά παιδιά, βασικοί παίκτες, λόγω σπουδών και μεταγραφών κι έτσι θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα. Βέβαια αυτό είναι ένα πρόβλημα που συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA