Νέα συνεργασία για την Κρίστελ Βουρνά!

0

Supplement Store – Υπερήφανος χορηγός της Κρίστελ Βουρνά 

Νέα μεγάλη συνεργασία για το www.supplementstore.gr, καθώς η εταιρεία μας συμφώνησε με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Κρίστελ Βουρνά, με την οποία πορευόμαστε μαζί ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που πρωταγωνιστεί διαχρονικά εντός και εκτός Ελλάδας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Κρίστελ Βουρνά εισήλθε στο αθλητικό δυναμικό του Supplement Store και θα είμαστε κοντά στη σπουδαία αθλήτρια, προσφέροντας της κορυφαία συμπληρώματα διατροφής με στόχο να επιτύχει επιδόσεις που θα την διατηρήσουν στην ελίτ του αθλήματος της.

Το Who is Who της Κρίστελ Βουρνά: 

Γεννήθηκα στις 11-02-1992 στην Πάτρα. Ασχολήθηκα με την κολύμβηση από ηλικία 5 ετών, και από την ηλικία 13 ετών και μέχρι σήμερα έχω συμμετάσχει σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, καταρρίπτοντας τα πανελλήνια ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα.

Έχω αγωνιστεί κατακτώντας μετάλλια σε:

  • Βαλκανικούς αγώνες,
  • Μεσογειακούς αγώνες,
  • Ευρωπαϊκές διοργανώσεις,
  • Και Παναμερικανικές

Και έχω συμμετάσχει σε:

  • Παγκόσμιες Διοργανώσεις
  • Ολυμπιακούς Αγώνες (2012-2016).

Το 2010-2014, λαμβάνοντας υποτροφία από το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα  (University of Alabama) , σπούδασα την επιστήμη της άσκησης, αθλητισμού και αθλητική Διατροφή (Bachelor of Science in Εducation, Exercise and Sport Science, Sport Nutrition). Το 2015 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ίδιο πανεπιστήμιο με αντικείμενο την βελτίωση της σωματικής απόδοσης (Master’s degree in Human Performance).

Τα τελευταία δύο χρόνια απασχολούμαι ως αθλητική διατροφολόγος σε ομάδες, καθώς και με μεμονωμένες περιπτώσεις αθλητών και μη-αθλητών. Συγκεκριμένα, έχω συνεργαστεί με το κολυμβητικό τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, Ναυτικού Ομίλου Πατρών και ΑΚΟΧαλκίδας,  τις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς, την ομάδα καλαθοσφαίρισης Προμηθέας Πατρών και το κέντρο αποκατάστασης “Λαέρτειον”.

Στο παρελθόν, στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση, συμβουλεύοντας αθλητές αλλά και ανθρώπους με διανοητικές ανάγκες σχετικά με τις  διατροφικές τους συνήθειες».

Κρίστελ, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο! 

www.supplementstore.gr