Επιστροφή μετά από μικρή διακοπή στην Α1 γυναικών είχαμε σήμερα, με πρώτο αγώνα της ημέρας την αναμέτρηση Ρεθύμνου Βουλιαγμένης στις 15:00μ.μ. στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου. Εύκολη η νίκη για τη Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε με 5-20.

Οι Ρεθυμνιώτισσες αγωνίστηκαν με πολλές δυσκολίες και απουσίες παικτριών, με μεγαλύτερη αυτή της Σαφέτη. Και Βουλιαγμένη όμως είχε απώλειες, αφού αγωνίστηκαν χωρίς την Κούλχας και Νιχάους.

Οκτάλεπτα: 0-6, 1-4, 1-4, 3-6

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πήρε ένα ευρύ προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο, με 6-0, θέτοντας τις βάσεις για την νίκη που θα ακολουθούσε. Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στι 10-1, ενώ από εκεί και έπειτα το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Με τη νίκη αυτή ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφτασε τους εννέα βαθμούς στον όμιλο ενώ ο ΝΟΡ παρέμεινε δίχως βαθμό.

Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τη φετινή σεζόν.  Στην προηγούμενη αγωνιστική η Βουλιαγμένη είχε χάσει από τον Ολυμπιακό εντός έδρας με 8-10 και το Ρέθυμνο 12-5 από τον Εθνικό. Στη συνέχεια θα υπάρξει πάλι μια μικρή διακοπή και ο  β’  γύρος της γ’ φάσης του πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένος για τις 10 Φεβρουαρίου, στον οποίο η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά και ο Ολυμπιακός το Ρέθυμνο.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-20

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Καριπίδου Μ., Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Κυριακάκη Κ. 2, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε., Πατσαχάκη, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καριπίδου Η. 1, Φραγγελάκη

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Κοκκινάκη 3, Χυδηριώτη 3, Τζελέπη 3, Νίνου Π. 1, Ξενάκη 4, Μαυρωτά 4, Πάτρα 1, Διαμαντοπούλου, Νίνου Ε. 1, Κοτσιώνη

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλάκης