Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού πραγματοποίησε η Σόλνοκ, καθώς η ουγγρική ομάδα ενισχύεται με έναν εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο.

Ο Ντούσκο Πιέτλοβιτς αφήνει το κρύο της Μόσχας και τη Ντιναμό για χάρη της Σόλνοκ και η ουγγρική ομάδα δυναμώνει ενόψει της απαιτητικής σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στα 34 του ο Πιέτλοβιτς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Ντιναμό Μόσχας βρίσκεται υπό διάλυση, δεν έλαβε Wild Cart στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα πράγματα εκεί δεν εξελίσσονται καλά. Έτσι, η Σόλνοκ του χτύπησε την πόρτα και συμφώνησε με τον σπουδαίο Σέρβο ολυμπιονίκη για την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση διότι απομένει να λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Πιέτλοβιτς με τη Ντιναμό το οποίο είχε ισχύ για ακόμη έναν χρόνο.

Καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο προπονητής των Ούγγρων, Ζίφκο Γκόσιτς, ο οποίος υπήρξε επί χρόνια συμπαίκτης του Πιέτλοβιτς στην Εθνική Σερβίας, ενώ με τον έμπειρο αθλητή η Σόλνοκ καλύπτει το κενό που άφησε ο Γκάμπορ Κις, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Με τον καλύτερο παίκτη του 2015 όπως ψηφίστηκε από τη LEN, η Σόλνοκ θα έχει στη διάθεση της 5 ξένους και αυτοί είναι οι Πιέτλοβιτς, Σούμποτιτς, Λάζιτς, Ράντομιρ Ντράσοβιτς και Βίκτορ Ράσοβιτς. Και οι πέντε είναι Σέρβοι!

Facebook Comments