Μια εξαιρετική κίνηση πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, ο οποίος φέρνει στην Πάτρα τον Δημήτρη Κραβαρίτη, έναν προπονητή που οι συστάσεις είναι περιττές για όσα έχει καταφέρει.

Από τα… αποδυτήρια, αυτό κάνει τον ΝΟ Πατρών πρωταγωνιστή στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών, ενώ η παρουσία ενός τεχνικού με τέτοιες περγαμηνές αναμένεται να δώσει ώθηση και στις εξαιρετικές ακαδημίες του ΝΟΠ!

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Κραβαρίτης ήταν συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική ανδρών με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ασημένιου Ολυμπιακού Μεταλλίου στο Τόκιο. Η διοίκηση του ΝΟΠ συζητά εδώ και ένα μήνα με τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος έχει επισκεφθεί την Πάτρα για αυτόν τον λόγο και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, τότε είναι δεδομένο πως ο ΝΟΠ θα είναι από τα φαβορί για άνοδο στην Α1 Εθνική.

Θυμίζουμε ότι ο Δ. Κραβαρίτης γνωρίζει τα δεδομένα στην Πάτρα,  έχει υπάρξει παίκτης του ΝΟΠ, αλλά και στη  ΝΕΠ με την οποία πανηγυρίσει την παρθενική της άνοδο στην Α1 Εθνική. Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Λαμπάτος αναμένεται να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του ΝΟΠ ωστόσο ο ακριβής ρόλος του θα διευκρινιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Facebook Comments