Με κάθε επισημότητα, ο Δημήτρης Κραβαρίτης αποτελεί τον νέο προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, με τον ιστορικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον έμπειρο τεχνικό.

Η ανακοίνωση:

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή υδατοσφαίρισης Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο έμπειρος τεχνικός ως αθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε πολλούς ευρωπαϊκούς και εγχώριους τίτλους. Αγωνίστηκε σε δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ είχε και 90 συμμετοχές σαν παίκτης της Εθνικής ομάδας.

Από το 2005 και για τα επόμενα 10 χρόνια είχε όλα τα ηλικιακά τμήματα του Ολυμπιακού υπό την επίβλεψη του κατακτώντας πολλους τίτλους ενώ ταυτόχρονα υπήρξε συνεργάτης των προπονητών της ανδρικής ομάδας.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στις ομάδες του Υδραϊκού και του Α.Ο.Π.Φ.

Σαν ομοσπονδιακός προπονητής, κατέκτησε με την Εθνική ομάδα των εφήβων το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπακού το 2015 και το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο στην Ουγγαρία το 2018. Από το 2015 έως το καλοκαίρι του 2022 αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική ομάδα των ανδρών με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο το 2021.

Η ομάδα μας στηρίζει το μοντέλο της παραγωγής αθλητών και σκοπός μας παραμένει να αναδεικνύουμε νέα ταλέντα και να βασιζόμαστε σε νεαρούς παίκτες. Σε αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουμε και τη νέα χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι η συμβολή του Δημήτρη Κραβαρίτη θα είναι πολύ σημαντική.

Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών!

Την Παρασκευή 02/09 στις 19:00 στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου παρουσία του νέου προπονητή.