Βλάχος: «Θα ήθελα να πανηγυρίσω σήμερα όπως τα κορίτσια της Εθνικής γυναικών»!

by Aquafeed 24

Τη θετική «ζήλεια» του για την κατάκτηση του Γιουρόπα Καπ από την Εθνική ομάδα εξέφρασε στη Συνέντευξη Τύπου του 19ου Φάιναλ Φορ ο προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής ανδρών, Θοδωρής Βλάχος.

Παράλληλα, ο κ. Βλάχος μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη, για τους οποίους τόνισε ότι οφείλεται σε εκείνους η παντοκρατορία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup σαν προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα να πανηγυρίζω ένα μετάλλιο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Μετά από αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Γλυφάδα που βρέθηκε μετά από 25 χρόνια σε τροχιά να διεκδικεί έναν τίτλο, και τέλος θα δώσω στην ομάδα μου.

Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς. Πρέπει να ξέρετε οτι εγώ βρίσκομαι στην ομάδα αυτή από το 1988, και όταν το 1992 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίων της Πάτρας, όπου ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από 20 χρόνια σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, και έκτοτε ο Ολυμπιακός μονοπωλεί στην Ελλάδα τους τίτλους και όχι μόνο αυτό έχει και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ειδκότερα τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια έχει ένα πρόσωπο και μια ομάδα με πολύ σεβασμό στο εξωτερικό. Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας.

Αυτό το ακούτε μπορεί να λέγεται από όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού και τους αθλητές αλλά δύναμή μας είναι ο κόσμος μας και είδατε ο κόσμος και τις δύο αυτές ημέρες έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτούς τους αγώνες.

Είναι πάντα εκεί όταν χρειάζεται και θέλω να τους ευχαριστήσω και για σήμερα και για χθες, και που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και αυτοί έχουν πάρει πολλές χαρές από εμάς. Μετά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας τον κ. Κουντούρη.

Ο οποίος πράγματι έχει καταφέρει, καταρχήν είναι πάντα δίπλα μας και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει έναν Ερασιτέχνη να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε πολλά αθλήματα. Συγκεκριμένα φέτος τέσσερις ομάδες διεκδικούν ευρωπαϊκά τρόπαια, του Ερασιτέχνη και ίσως αυτό είναι ένα ρεκόρ. Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας τον κ. Μαρινάκη. Ο οποίος αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής.

Αυτός που εγγυάται ότι όποιος έρθει εδώ θα έχει μια παρουσία και τα εχέγγεια να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ιδίως τώρα που, ξέρετε κάτι επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης οτι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA