Από τη Νάπολι και την Ποσίλιπο, στο Έγκερ και τώρα ξανά στην Ιταλία. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους περιφερειακούς της Ευρώπης και η Μπρέσια είναι το νέο βήμα στην καριέρα του.

Ύστερα από τρία χρόνια στην Ουγγαρία, ο Έλληνας διεθνής έμεινε ελεύθερος από την υπό διάλυση Έγκερ και άμεσα δέχθηκε σημαντικές προτάσεις, ωστόσο η Μπρέσια κατάφερε να τον πείσει και να αποσπάσει την υπογραφή του για το επόμενο έτος. Τον παίκτη βολιδοσκόπησε ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 ακόμη δεν έχει επιταχύνει στο μεταγραφικό κομμάτι και η Μπρέσια πίεσε ακόμη περισσότερο.

Της Μπρέσια ηγείται ο Αλεσάντρο Μπόβο, ένας άρτια καταρτισμένος τεχνικός, κατά τη γνώμη μας από τους καλύτερους στον κόσμο και δη στην Ιταλία, ο οποίος εδώ και χρόνια ήθελε να προπονήσει τον Βλαχόπουλο.

Πλέον, θα έχει την ευκαιρία, καθώς ο Άγγελος Βλαχόπουλος ανήκει στη Μπρέσια και κάνει την πρώτη δήλωση για τη μεταγραφή του στο Aquafeed24.com

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη Μπρέσια. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους και εκεί βρίσκονται σοβαροί άνθρωποι. Ότι έχουν στο μυαλό τους το υλοποιούν με τον πιο σωστό τρόπο. Ο Σάντρο Μπόβο είναι ένας πολύ καλός προπονητής, τον συμπαθώ φυσιογνωμικά και ακούω τα καλύτερα, οπότε ήθελα να δουλέψω μαζί του.

Γενικά, τα πράγματα στην Ελλάδα δεν πηγαίνουν τόσο καλά και δεν μπορούσα να πω «όχι» σε μια τόσο καλή πρόταση και σε μια ομάδα όπως η Μπρέσια. Οι στόχοι είναι να κυνηγήσουμε τους εγχώριους τίτλους στην Ιταλία, αλλά και μια διάκριση στην Ευρώπη, είτε να κερδίσουμε το Γιούρο Καπ, είτε να βρεθούμε στο Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ Κάθε 4-5 χρόνια η Μπρέσια επιλέγει να παίξει στο Γιούρο Καπ, ώστε να είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του. Φέτος έφτασε έως την τετράδα, αλλά η διοργάνωση διακόπηκε)».

Facebook Comments