Στο ιταλικό πρωτάθλημα επιστρέφει ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος θα είναι παίκτης της Μπρέσια την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο διακαής πόθος του Σάντρο Μπόβο τα τελευταία χρόνια, θα φορέσει το σκουφάκι των «Λιονταριών» και θα αποτελέσει μια κορυφαία μεταγραφή για την ιταλική ομάδα που ενισχύεται πάρα πολύ.

Ο Βλαχόπουλος έφυγε από την Έγκερ και δέχθηκε αμέσως προτάσεις, όπως για παράδειγμα του Ολυμπιακού, με πολύ καλά δεδομένα, ωστόσο η Μπρέσια έγινε άκρως δελεαστική, ειδικότερα μετά τον χρόνο που ζήτησαν Ντι Σόμα και Ρενζούτο για να συμφωνήσουν και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Έλληνα διεθνή περιφερειακού, ρίχνοντας όλο το βάρος στο να πετύχει αυτό το deal.

Απομένει η υπογραφή για το μονοετές συμβόλαιο, με τον Βλαχόπουλο να ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση, σε μια ομάδα που είναι σταθερή αξία στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια και μετά το περυσινό διάλειμμα στο Γιούρο Καπ, θέλει να γίνει ξανά ανταγωνιστική κόντρα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και να πλησιάσει την Προ Ρέκο στην Ιταλία.

Facebook Comments