«Λευκός καπνός» σε ένα προαναγγελθέν γεγονός για την Νόβι Μπέογκραντ και τον Άγγελο Βλαχόπουλο.

Ο… υπαρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και σταρ του οργανισμού από το Βελιγράδι, είναι πλέον κάτοχος σερβικού διαβατηρίου, λύνοντας τα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι περιορισμοί που υπάρχουν στον αριθμό των ξένων (3 στο σύνολο) σε Regional League (Αδριατική Λίγκα) και σερβικό πρωτάθλημα δεν επέτρεπαν στη Νόβι Μπέογκραντ να έχει στη σύνθεσή της και τους 4 αλλοδαπούς της. Έτσι μετά τη συνηθισμένη για τη χώρα και τα αθλητικά της δρώμενα εξέλιξη, ο Βλαχόπουλος στην τρίτη του σεζόν στο Βελιγράδι θα λογίζεται ως γηγενής και ως εκ τούτου, οι Γρανάδος, Σκουμπάκης και Ντε Μικέλις θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους. Διευκόλυνση που αφορά βέβαια μόνο τις εντός των τειχών διοργανώσεις μιας και στο Len Champions League δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας ως προς την παρουσία του… εγκεφάλου της «γαλανόλευκης» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς οι διαδικασίες έτρεξαν μονάχα για την ελευθέρωση μιας θέσης ξένου και δεν επηρεάζεται επουδενί η θέση του με το εθνόσημο.