Το πρώτο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Α1 κατηγορία ανδρών έκανε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο οποίος αξιοποίησε το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των Πλέι Άουτ, επικρατώντας 15-6 του Νηρέα Χαλανδρίου.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 15-6

Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη βρίσκεται μια νίκη μακριά από την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού έκανε το χρέος της στα Χανιά απέναντι στο σύνολο του Γιώργου Ιντζέ, το οποίο ταξίδεψε στην Κρήτη με περιορισμένο αριθμό αθλητών και θέλει στον επαναληπτικό της Τετάρτης (13:45) να αντιστρέψει τα δεδομένα στο Χαλάνδρι.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Σεμίρ Σπάχιτς με 4 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Παναγιώτης Αποστολάκης με 3. Τρία γκολ για τον Νηρέα πέτυχε ο Λεωνίδας Μαυρωτάς.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 5-2, 5-2

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης 3, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 2, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 4, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης 1.

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης, Παπαδημητρίου 2, Χριστοφορίδης 1, Μανδαλιός, Μαυρωτάς 3, Κουρμελές Ευαγ., Πανταζόπουλος, Στυλιανάκης, Τσιρώνης.

Διαιτητές: Σταυρίδης – Δαμιανάκης