Βενιζέλεια 2024: Το πρόγραμμα του σπουδαίου τουρνουά Μίνι Παίδων στα Χανιά

Το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13) στο πλαίσιο των «Βενιζελείων 2024» πλησιάζει. Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των αγώνων.

by Μάνος Φυρογένης

Σπουδαίο τουρνουά υδατοσφαίρισης ηλικιακής κατηγορίας Μίνι Παίδων (Κ13) πριν το Πάσχα στην πανέμορφη πόλη των Χανίων. Ο Ναυτικός Όμιλος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος αλλά και την ANEK Lines, διοργανώνει τα Βενιζέλεια Υγρού Στίβου 2024.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης, όπου 20 εισιτήρια βρήκαν κάτοχο για τη συνέχεια, το ιστορικό κολυμβητήριο της πόλης των Χανίων, γίνεται πόλος έλξης και το κέντρο για μικρούς αθλητές παράφορα ερωτευμένους με την υδατοσφαίριση.

Η γιορτή βέβαια του Υγρού Στίβου με επίκεντρο την Κρήτη ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους 2ους Αγώνες Τεχνικής κολύμβησης, όπου και σημειώθηκαν σημαντικές διακρίσεις. «Βροχή» έπεσαν τα όρια και ενώ έσπασαν και τρία πανελλήνια ρεκόρ. Μετά το Πάσχα συνεχίζεται με τα Βενιζέλεια Κολύμβησης (10-12/5).
Σειρά λοιπόν έχουν η υδατοσφαίριση. Πολύ όμορφη δουλειά από τους διοργανωτές με προσεγμένα γραφικά και την παρουσίαση όλων των νεαρών από όλες τις ομάδες που θα πάρουν γεύση από τους προσεχείς αγώνες. Η τοπική ομάδα (ΝΟ Χανίων που συμμετάσχει με δύο ομάδες white & Blue) θα φιλοξενήσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον ΑΝΟΓ, τον Παναθηναϊκό, τον Εθνικό Πειραιά, τον ΠΑΟΚ και τον ΝΟΠ σε ένα τριήμερο γεμάτο δράση και ακόμα μεγαλύτερη σύσφιξη σχέσεων. Γνωστό έγινε μεταξύ άλλων και το πρόγραμμα των αγώνων.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA