Δεν είναι η πρώτη φορά που στο ανδρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού δημιουργούνται προσδοκίες για μια μεγάλη αλλαγή που θα φέρει στην ομάδα επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Όσοι διαβάζουν το Aquafeed24, πρόσεξαν την τοποθέτηση μας αναφορικά με τις διαρρέουσες αλλαγές, ωστόσο έως ότου υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί.

Το Aquafeed24, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Βενετόπουλο, ένα πολύ σημαντικό όνομα στον χώρο της υδατοσφαίρισης ως παίκτης και τεχνικός, για να του ζητήσουμε την άποψη του για όσες ειδήσεις σχετίζονται με τον σύλλογο.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι επιθυμεί να γίνει το καλύτερο για την ομάδα, ό,τι και αν είναι αυτό, ενώ υπογράμμισε ότι λειτουργεί ως τεχνικός του Παναθηναϊκού και το πλάνο προχωράει ως έχει.

Παράλληλα, ο κ. Βενετόπουλος είπε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τόσο με ξένους, όσο και με Έλληνες εγνωσμένης αξίας, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Σμιθ και Κόσιτς.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο ΠΑΟ είχε το πιο νεανικό ρόστερ στην κατηγορία με παιδιά που πρώτη φορά έπαιζαν Α1 πριν ενηλικιωθούν, αλλά και λίγο μεγαλύτερους που επίσης δοκιμάστηκαν για παρθενική φορά στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα παραμένει στην Α1, όπως όλες, μετά την απόφαση της ΚΟΕ να μην υποβιβαστεί κανένας σύλλογος στην Α2, σε ένα πρωτάθλημα που έχει διακοπεί τρεις μήνες λόγω κορονωϊού και η συνέχεια του το καλοκαίρι θα οδηγήσει φιάσκο.

Επίσης, η πράσινη ακαδημία συνεχίζει το εξαιρετικό έργο των τελευταίων ετών, προπονητές και αθλητές δουλεύουν σκληρά και δεν θα ήταν αφελές να ειπωθεί ότι στοχεύει ακόμη και σε τέσσερα μετάλλια στα ηλικιακά πρωταθλήματα, εάν και όποτε αυτά διεξαχθούν για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Θέλω να γίνει ότι είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και ότι μου ζητηθεί θα το κάνω. Ότι πλάνο υπάρχει θα το ακολουθήσω. Δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό το κομμάτι, γιατί είναι της διοίκησης και μόνον αυτή αποφασίζει τι δρόμο θα ακολουθήσει.

Φυσικά και υπάρχει πλάνο για την επόμενη σεζόν, βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου κινούνται όλα και πρέπει και εμείς να κινηθούμε ανάλογα γιατί η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό.

Τα οικονομικά δεδομένα θα καθοριστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα καθοριστεί επίσης το πώς θα κινηθούμε. Επαναλαμβάνω, ό,τι είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό ας γίνει».

Για την ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού:

«Θα υπάρξει ενίσχυση, είναι δεδομένο, ήδη κάνουμε επαφές με δύο ξένους αθλητές και Έλληνες εγνωσμένης αξίας που ενδιαφέρονται να φορέσουν το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Αν τελεσφορήσουν αυτές οι κινήσεις, η ομάδα θα έχει βλέψεις να μπει στα Πλέι Οφ. Ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να μην κοιτάει ψηλά. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε οργανώσει, δίπλα στους μικρούς που έρχονται από την ακαδημία μας να προσθέσουμε έμπειρους αθλητές. Δεν φεύγουμε μακριά από το πλάνο της προώθησης νεαρών παικτών και θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Τζέσε Σμιθ και του Γιάκσα Κόσιτς, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και πολύ άμεσα θα έχουμε νεότερα για το μέλλει γενέσθαι με το τμήμα».

Facebook Comments