Βέκκος: Τον αρχηγό του Πανιωνίου πήρε η ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Εξαιρετική μεταγραφική κίνηση από τη νεοφώτιστη στην Α1 ανδρών, ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου ήρθε σε συμφωνία με τον αρχηγό του Πανιωνίου!

Ο Μιχάλης Βέκκος θα φορέσει το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι και αποτελεί μια ουσιώδη μεταγραφή για την «Ένωση», ειδικότερα μετά την περυσινή σεζόν όπου ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Πανιωνίου και μάλιστα αρχηγός του «Ιστορικού» παρά τα 24 χρόνια του.

Την περυσινή σεζόν ο Βέκκος ήταν καθοριστικός για τον Πανιώνιο, με τον νεαρό αθλητή να έρχεται σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Ως επί το πλείστον, ο Βέκκος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του, πέρυσι σημείωσε πολλά σημαντικά γκολ και ασίστ, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι πάντοτε δίνει στο 100%.

Έτσι, η ΑΕΚ παίρνει τρεις αθλητές από τον Πανιώνιο, τον Κωνσταντίνο Φλέγκα, τον Μιχάλη Καζάζη και τον Μιχάλη Βέκκο, αμφότεροι από τους καλύτερους της περυσινής σεζόν για την ομάδα του Κώστα Δήμου.

Ο παίκτης είχε αρκετές προτάσεις από την Α1 ανδρών, αλλά η «Ένωση» κατάφερε να τον κάνει δικό της και δημιουργεί ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA