«Χτυπάει» Χατζηκυριακάκη ο Απόλλωνας!

by Aquafeed 24

Ως ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της μεταγραφικής περιόδου έχει εξελιχθεί ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος χτίζει ένα πολύ δυνατό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη μετά τον Στέφαν Μίτροβιτς, τον Μανώλη Σολανάκη, τον Άλεξ Μπόουεν εκτός απροόπτου και τον Γιώργο Τοράκη, βρίσκεται κοντά σε έναν ακόμη έμπειρο αθλητή.

Προ των πυλών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» βρίσκεται ο Μάριος Χατζηκυριακάκης, ένας αθλητής με μεγάλη πορεία στην Α1 ανδρών και σίγουρα από τις πιο αξιόπιστες λύσεις όπου και αν έχει αγωνιστεί.

Την περυσινή σεζόν ο έμπειρος περιφερειακός βοήθησε τον Υδραϊκό να φτάσει στην 3η θέση της Α1 ανδρών και τώρα θα προσφέρει ποικιλοτρόπως στον Απόλλωνα αφού αγωνίζεται και στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την αξία του Χατζηκυριακάκη που είναι γνωστή σε όλους, ενώ έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Χίο, ΝΟ Χανίων και Υδραϊκό, πάντοτε ξεχωρίζοντας για αυτά που προσφέρει εν ώρα αγώνα.

Στη μεταγραφική περίοδο ο Χατζηκυριακάκης είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α1 ανδρών, ωστόσο ο Απόλλωνας κινήθηκε έξυπνα και τον έκλεισε, με το τυπικό σκέλος να απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA