«Βράζουν» στον Πανιώνιο: «Να μάθουν να σφυρίζουν γιατί δεν μας σέβονται»!

by Aquafeed 24

Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μετά τη νέα ήττα από τα Χανιά στα πέναλτι για τα Πλέι Άουτ.

Συγκεκριμένα, στον «Ιστορικό» διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Θεοδόση-Παπαλουκά με το σκορ στο 9-8, με τον Μιχάλη Βέκκο να δηλώνει ότι δεν γίνεται να δόθηκε καταρχάς γκολ από τον επόπτη και τον διαιτητή που βρισκόταν πιο κοντά, αλλά να ακυρώθηκε από τον διαιτητή Μπουδραμή που ήταν πιο μακριά.

Οι δηλώσεις του παίκτη του Πανιωνίου:

«Σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου είναι λογικό να υπάρχουν κάποια ανθρώπινα λάθη από τους διαιτητές γιατί δεν είναι ρομπότ, αλλά δεν γίνεται 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ 9-8 να μπαίνει γκολ και ο επόπτης γραμμής και ο ένας διαιτητής να έχουν δείξει γκολ, ενώ ο δεύτερος διαιτητής που είναι 6 μέτρα μακριά και δεν έχει καλή οπτική γωνία να ακυρώνει το γκολ, παίρνοντας πάνω του  τη φάση και να λέει ότι έχει περάσει μόνο το 80% της μπάλας (ίσως το μέτρησε με χάρακα και το ξέρει) και να λέει στο τέλος του αγώνα: «Εγώ θέλω να έχω την συνείδηση μου καθαρή».

Αυτό το λένε άνθρωποι όταν ξέρουν ότι έχουν κάνει λάθος και παίρνουν στις πλάτες τους το βάρος μιας ομάδας που παλεύει όλο τον χρόνο. Δεν σέβονται τον κόπο τον αθλητών.

Στη συνέχεια βγάζουν κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας χωρίς λόγο και χωρίς καμία προειδοποίηση και από την αντίπαλη μεριά όλος ο πάγκος και ο προπονητής προκαλούν συνέχεια και δεν τους κάνουν ούτε μια παρατήρηση!

Κάποια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι ή πρέπει να μάθουν να σφυρίζουν ή να τους απαγορεύσουν να σφυρίζουν.

Το αξιοσημείωτο του πρώτου αγώνα πέρα απ το ότι οι αποβολές ήταν 14-5 κατά της ομάδας μου για επόπτη γραμμής είχαν βάλει ένα παιδάκι που απλά είχε έρθει να δει τον αγώνα και δεν ήξερε τι να κάνει.

Είμαστε δύο αγώνες τώρα που παίζουμε 7 εναντίων 9. Κάποια στιγμή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει και να μας σεβαστούν».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA