Στις 16:00 o ΝΟ Βουλιαγμένης φιλοξένησε τον Απόλλων Σμύρνης στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Oι γηπεδούχοι κέρδισαν με 11-4 σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε και μεγαλύτερη διαφορά.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη στο τελευταίο παιχνίδι είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ (3-11) εκτός έδρας και μέχρι σήμερα είχε 5 νίκες και 1 μόνο ήττα.  Ο Απόλλων Σμύρνης στο τελευταίο παιχνίδι έχασε από τον Πανιώνιο εντός έδρας (5-7). Μέχρι σήμερα, η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη είχε 4 Νίκες και 2 ήττες.

Με ένα ασφαλές προβάδισμα (4-0) ξεκίνησε η Βουλιαγμένη το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Απόλλων αντιστάθηκε αρκετά στο δεύτερο οκτάλεπτο, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στον αγώνα στα 13′ από την έναρξη του παιχνιδιού.

Υπήρξαν πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, έτσι συνεχίστηκε και το τρίτο οκτάλεπτο με τη διαφορά στα 5 γκολ. Στην τελευταία  περίοδο η οποία ήταν και η πιo δυνατή από όλες, ο Μοσκόφ σημείωσε 3 συνεχόμενα γκολ για τον Απόλλωνα αλλά η διαφορά ήταν ήδη πολύ μεγάλη.

Σε ρέντα ήταν σήμερα ο 23χρονος Σέρβος Ντούσαν Βάσιτς, αφού σημείωσε τα 4 από τα γκολ για τη Βουλιαγμένη, ενώ δύο προσέθεσε ο αρχηγός, Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος κατευθύνει όλο το παιχνίδι του ΝΟΒ επιθετικά.

Τοπ σκόρερ για τον Απόλλωνα ο Μοσκόφ με τρία γκολ.


ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 11-4 (4-0, 1-1, 2-0, 4-3)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Κουρούβανης Ν., 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου 1, Καλογερόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Ψαρρέας, Φωκάς 1, Μοσκόφ 3, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής