Βάσιτς και Μαξίμοβιτς μίλησαν για την επίθεση που δέχθηκαν στο Σπλιτ

by Aquafeed 24

Το Aquafeed24 σας ενημέρωσε έγκαιρα σχετικά με την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν στο Σπλιτ οι τρεις αθλητές του Ερυθρού Αστέρα, στο πλαίσιο αναμέτρησης με τη Μόρναρ για την Αδριατική Λίγκα.

Οι δύο εξ αυτών γνώριμοι στο ελληνικό κοινό, καθώς ο ένας είναι ο Ντούσαν Βάσιτς με πέρασμα από Παναθηναϊκό και Βουλιαγμένη και ο έτερος ο Μίλος Μαξίμοβιτς που για ένα φεγγάρι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ πέρυσι. Ο τρίτος, που δέχθηκε και την πιο έντονη βιαιοπραγία από χούλιγκανς, είναι ο Αλεξάντερ Κράλι.

Με το ζήτημα να έχει πάρει διαστάσεις, ο Ερυθρός Αστέρας πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στην οποία ξετύλιξε το «κουβάρι» του περιστατικού στο Σπλιτ.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα έδειξαν τα σημάδια που έχει στο πρόσωπο ο Κράλι από τον ξυλοδαρμό, ενώ υποστήριξαν ότι οι τρεις παίκτες δεν φορούσαν μπλουζάκια με το έμβλημα της ομάδας (σ.σ Φορούσαν εν τέλει κάτω από τις ζακέτες τους προπονητικά t-shirt).

Εκείνη την ημέρα μετά την πρωινή προπόνηση οι παλιοί της ομάδας ζήτησαν άδεια για να πιουν καφέ στο λιμάνι. Όταν συμφωνήθηκε αυτό μπροστά ήταν αστυνομικός από τη συνοδεία που είχε παρασχεθεί στους Σέρβους, ο οποίος έλεγξε ότι εκείνοι φορούσαν πολιτικά ρούχα.

Οι Σέρβοι δηλώνουν ότι δεν υπήρχε τρόπος να προκαλέσουν οι παίκτες και έτσι έγινε, καθώς ήταν πολύ προσεχτικοί. Από μεριάς του, ο αρχηγός, Ντούσαν Βάσιτς, ο οποίος είχε παίξει ένα χρόνο στην ίδια πόλη για τη Γιάντραν, είπε ότι ο σερβιτόρος τους κοιτούσε περίεργα αλλά στην αρχή δεν έδωσε σημασία.

Ο σερβιτόρος καθώς έπαιρνε παραγγελία παρατήρησε κάτω από τις ζακέτες των παικτών το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα και ο Κράλι ευδιάθετος δήλωσε ότι ήρθαν για αγώνα, ωστόσο ο σερβιτόρος του είπε να μη γελάει και να το καλύψει γρήγορα.

Σε 20 λεπτά οι χούλιγκαν τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τους χτυπούν από πίσω με διάφορα αντικείμενα, ενώ ένας άνδρας κρατούσε ακόμη και μαχαίρι!

Ο Κράλι βούτηξε στη θάλασσα για να σωθεί και οι χούλιγκαν του πετούσαν αντικείμενα στο κεφάλι. Ύστερα από πολλά λεπτά κατέφθασε η τοπική αστυνομία και έσωσε τον παίκτη από τα χειρότερα.

Η αστυνομία του Σπλιτ εν τέλει συνέλαβε τρεις άνδρες, με τον έναν να έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος ενώ διερευνάται το περιστατικό όσον αφορά τους άλλους δύο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA