Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν παίκτες του Ερ. Αστέρα! Στη θάλασσα για να γλιτώσει ο ένας! (VID)

by Aquafeed 24

Ένα από τα πιο βίαια σκηνικά στην υδατοσφαίριση έλαβε χώρα στο Σπλιτ της Κροατίας, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μόρναν με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Regional League.

Συγκεκριμένα, χούλιγκαν επιτέθηκαν σε τρεις παίκτες του Ερυθρού Αστέρα την ώρα που εκείνοι έπιναν καφέ παραθαλάσσια.

Οι άνανδροι προσπάθησαν να χτυπήσουν τους αθλητές, δυο εξ αυτών προσπάθησαν να γλιτώσουν τρέχοντας ενώ τον τερματοφύλακα Αλεξάντρο Κράλι τον γρονθοκόπησαν και για να γλιτώσει έπεσε στη θάλασσα!

Εννοείται πως η αναμέτρηση αναβλήθηκε ενώ η επίθεση καταδικάστηκε από τη σερβική και κροατική ομοσπονδία, καθώς και τον σύλλογο της Μόρναρ.

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα δεν φορούσαν το έμβλημα της ομάδας στις ζακέτες τους. Ένας σερβιτόρος είδε το σήμα της σερβικής ομάδας κάτω από τη ζακέτα των παικτών. Ύστερα από έναν άσχημο διάλογο με τον σερβιτόρο, οι παίκτες θέλησαν να πάνε σε άλλο ρεστοράν. Εκείνη τη στιγμή τους έγινε επίθεση, σύμφωνα με τον Ιγκόρ Μιλόγιεβιτς, τεχνικό διευθυντή της σερβικής ομάδας. Προσέθεσε δε, ότι οι χούλιγκαν είχαν στα χέρια τους κομμάτια ξύλου. Επίσης, αναφέρθηκε ότι κάτοικοι του Σπλιτ βοήθησαν τον τερματοφύλακα μετά την επίθεση.

Το θέμα έχει πάρει τεράστια διάσταση στις δύο χώρες.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA