Βασιλάκη, Κακουλάκης και Ρούτουλας πέρασαν στον τελικό – Στα ημιτελικά η Χρόνη!

Πολλαπλή ελληνική εκπροσώπηση στους τελικούς και ημιτελικούς στο Ευρωπαϊκό του Βίλνιους!

by Aquafeed 24

Οι φοβερές εμφανίσεις των νεαρών αθλητών μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που διεξάγεται στο Βίλνιους, συνεχίζονται, καθώς η εκπροσώπησή στους τελικούς θα είναι τριπλή. Πιο συγκεκριμένα, στην 4η προκριματική σειρά, η Αρτέμις Βασιλάκη τερμάτισε στην πρώτη θέση στα 800μ νεανίδων και με χρόνο 8:42.13 προκρίθηκε ως δεύτερη καλύτερη στον τελικό του Σαββάτου (19:49). Πρόκριση στον τελικό και μάλιστα με ατομικό ρεκόρ πέτυχε και ο Βασίλης Κακουλάκης, καθώς ο χρόνος που σημείωσε στα 800μ ελεύθερο (8:03.87) του έδωσε το δικαίωμα να βρίσκεται στους καλύτερους του αγωνίσματος το Σάββατο (6/7, 18:00), με το μετάλλιο να αποτελεί πλέον εφικτό στόχο. Οι διακρίσεις βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση και στα 400μ μικτή ατομική, με τον Ιάσονα Ρούτουλα να ρίχνεται στη μάχη του σημερινού τελικού (5/7, 19:26) με φόντο τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό των 200μ πεταλούδα θα έχει το απόγευμα (18:22) η Κατερίνα Χρόνη, καθώς ο χρόνος που σημείωσε στην προκριματική σειρά (2:18.47) ήταν αρκετός για να της εξασφαλίσει την παρουσία στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στις 18:15, ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, που θα εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο. Οι αθλητές μας αποδεικνύουν στο Βίλνιους πως το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης προμηνύεται λαμπρό.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA