Βάσιλα: «Ο Εθνικός Πειραιώς άξιζε το μετάλλιο»!

by Aquafeed 24

Aπόλυτα επιτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, με τον «Αυτοκράτορα» να επιστρέφει στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μια εκ των παλαιοτέρων αθλητριών της ομάδας, η Αντωνία Βάσιλα, μίλησε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 3ης θέσης για την προσπάθεια που έγινε με την είσοδο του κ. Κολοβού στο τμήμα, αλλά και τη δουλειά που επιτέλεσε το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Πειραιώς.

Οι δηλώσεις της Αντωνίας Βάσιλα:

«Η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη για την ομάδα μας. Καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, να καταλάβουμε την 3η θέση και ο Εθνικός να βγει μετά από χρόνια ξανά στην Ευρώπη.

Η ομάδα μας τα τελευταία 3 χρόνια ήταν πάντα στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Φέτος καταφέραμε να φτάσουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος καταφέραμε να πάρουμε το χάλκινο μετάλλιο. Το αξίζαμε όλες και όλοι.

Φέτος υπήρξε μια καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό. Το τμήμα μας ανέλαβε ο κ.Κολοβός, ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Εθνικό, έχει όραμα για αυτή την ομάδα και το έδειξε από την αρχή με πράξεις. Ήταν δίπλα μας, μας έδειξε την κατάλληλη προσοχή και μας παρείχε ότι χρειαζόμασταν, από τα μαγιό προπόνησης μέχρι και ασφάλεια υγείας!

Από προπονητικής άποψης πιστεύω ότι ο Κ.Βαμβακάρης προσπάθησε να περάσει την δικιά του νοοτροπία στην ομάδα. Όταν καταφέραμε να αφομοιώσουμε τον τρόπο σκέψης του , είχαμε καλά αποτελέσματα αγωνιστικά. Η ομάδα ήταν 100% έτοιμη στην φάση των play off και αυτό φάνηκε μέσα στο νερό.

Τέλος θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την φετινή χρονιά όλες τις συμπαίχτριες μου, τους προπονητές μας, Κώστα Βαμβακάρη, Ηλία Κατόπη και Γεωργία Γαραντζίωτη, καθώς και την Μαρία Μάστορη  και τον Δημήτρη Κολοβό. Ήταν τιμή μου που υπήρξα αρχηγός του Εθνικού και μέλος αυτής της ομάδας».

Photo credits: ethnikos.org

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA