Βαμβακάρης: «Γιορτή για το πόλο και τον Εθνικό»!

by Aquafeed 24

Μεγάλη τιμή για όλους στο γυναικείο τμήμα πόλο του Εθνικού Πειραιώς αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή των «κυανόλευκων» Κώστα Βαμβακάρη να καλεί τον κόσμο του «Αυτοκράτορα» να γεμίσει την κερκίδα στους ευρωπαϊκούς αγώνες τον Ιανουάριο, που θα φιλοξενήσουν οι Πειραιώτες και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται.

Οι δηλώσεις του Κώστα Βαμβακάρη στην επίσημη σελίδα του τμήματος:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι μεγάλη εμπειρία αυτό που θα ζήσουν τα κορίτσια, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο. Θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Υπάρχουν φαβορί, η Οριζόντε Κατάνια και η Ουίπεστ, ενώ πιο κάτω βρισκόμαστε εμείς, η Ουραλότσκα και η Λιλ.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Εθνικό Πειραιώς η συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα και οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να μας στηρίξουν και στα τέσσερα παιχνίδια. Όλος ο Εθνικός πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και ο κόσμος να γεμίσει την κερκίδα. Ύστερα από πολλά χρόνια η ομάδα επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Θα είναι μια γιορτή του πόλο και τα οφέλη για τον σύλλογο θα είναι πολλά. Περιμένουμε τους Εθνικούς να δώσουν βροντερό «παρών» και εμείς θα δώσουμε το 100%».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA