Στην Πάτρα θα παίξει η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

by Aquafeed 24
Η Πάτρα διεκδίκησε και πέτυχε την ανάθεση της φιλοξενίας του μεγάλου αγώνα Ελλάδα-Ρωσία για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ Γυναικών του πόλο (διοργανώτρια η FINA). Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και η πόλη θα υποδεχτεί στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, ακριβώς μια ημέρα μετά τον αντίστοιχο αγώνα Ελλάδα-Γερμανία στο «Τόφαλος» για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2019.
Στην βαθμολογία του Α΄ Ομίλου, τα κορίτσια της Ελλάδας προηγούνται με 3 βαθμούς, όσους έχει και η Ρωσία, οπότε η μεταξύ των δυο ομάδων αναμέτρηση θα είναι στην ουσία ένας «τελικός». Τρεις βαθμούς στον Ομιλό μας έχει και η Ισπανία, ενώ χωρίς βαθμό είναι ακόμη το Ισραήλ. Στον Β΄ Ομιλο: Ουγγαρία 3, Ιταλία 3, Ολλανδία 0 και Γαλλία 0.
Η ΚΟΕ ανάθεσε στη ΝΕΠ να «τρέξει» τις ετοιμασίες της αναμέτρησης, ενώ αρωγοί θα είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος και το ΠΕΑΚ (εκδήλωσαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή της διεκδίκησης). «Η Πάτρα θα φιλοξενήσει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς θα κρίνει την 1η θέση στον Ομιλο. Στην ουσία η αναμέτρηση θα θυμίζει τελικό Ευρωπαϊκού ή Παγκοσμίου πρωταθλήματος», δήλωσε το μέλος της ΚΕΔ/ΚΟΕ και παλιός διεθνής διαιτητής πόλο, Νίκος Βασιλείου, ο οποίος ήταν «παρών» στις διαβουλεύσεις (είχε ενεργό ρόλο στην έλευση και άλλων διεθνών και πανελληνίων διοργανώσεων στην Πάτρα, όπως π.χ. το περασμένο καλοκαίρι με το πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας).
Πηγή: pelop.gr – Κώστας Λαμπρόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA