Βαμβακάρης: «Δεν απογοητευόμαστε»

by Aquafeed 24

Η πρεμιέρα της Α1 γυναικών έφερε τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αντίπαλο με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό και το έργο των «κυανόλευκων» ήταν εξ αρχής δύσκολο.

Ο Κώστας Βαμβακάρης μίλησε μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου (2-15), τονίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς για τον «Αυτοκράτορα» που είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα, ενώ δεν υπάρχει απογοήτευση για το αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Οι δηλώσεις του κ. Βαμβακάρη στο Γραφείο Τύπου του γυνακείου τμήματος:

«Το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις και κάναμε αρκετά λάθη. Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα δεν ήμασταν κακοί στην άμυνα, ωστόσο είχαμε επιθετικό πρόβλημα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με επτά νέες αθλήτριες. Θέλουμε δουλειά για να βγαίνουν όσα δουλεύουμε αυτόματα μέσα στο νερό. Δεν υπάρχει απογοήτευση, δουλεύουμε και σε βάθος χρόνου θα βγει. Προετοιμαζόμαστε για τα Πλέι Οφ και θεωρώ ότι τον Ιανουάριο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι. Θα μετρήσουμε αργότερα τις δυνάμεις μας.

Είναι νωρίς ακόμη, η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε την απόσταση. Το σκορ της πρεμιέρας είναι ευρύ. Ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και δίκαια ηττηθήκαμε.

Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι, ωστόσο είναι απαραίτητος ο χρόνος για να αποδώσει όπως μπορεί. Όταν οι αγώνες είναι κρίσιμοι ο Εθνικός θα είναι έτοιμος».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA