Βαγγέλης Πάτρας στο #Aquafeed24: «Το Περιστέρι να γίνει πόλος έλξης για όλους τους αθλητές»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στην χθεσινή εκδήλωση του Γ.Σ Περιστερίου, ακούσαμε με προσοχή, σε ένα πολύ φιλόξενο κλίμα, τα σχέδια του συλλόγου για το μέλλον της ομάδας γυναικών. Φυσικά σε αυτές τις καταστάσεις, ο  προπονητής έχει τον πρώτο λόγο, μαζί με τη διοίκηση.

Έτσι λοιπόν το #Aquafeed24 μίλησε με τον προπονητή του Γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης της ομάδας, τον Βαγγέλη Πάτρα για το που στοχεύει η ομάδα του φέτος αλλά και για ένα πιο μακρόπνοο σχέδιο από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Βαγγέλης Πάτρας στο #Aquafeed24:

«Οι στόχοι της ομάδας του Γ.Σ Περιστερίου για την καινούργια χρονιά, είναι φυσικά πρώτα πρώτα η άνοδος στην Α1. Για αυτό ακριβώς το λόγο έχουν έρθει στην ομάδα και έμπειρες αλλά και νεαρές αθλήτριες που τις γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεύτερος στόχος για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην Α1 εφόσον ανέβουμε, είναι να αναπτύξουμε τις μικρές κατηγόριες. Επίσης να μπορούν να έχουν οι μικρότερες αθλήτριες τις μεγαλύτερες ως πρότυπο».

«Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία σχολή υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι σε αντρικό και γυναικείο, έτσι ώστε να αποτελέσει ο σύλλογος πόλο έλξης. Όχι μόνο για παιδιά από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από όλη την Ελλάδα. Για επιτευχθεί όλο αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να έχουμε χώρο για προπόνηση, κάτι το οποίο προσπαθεί πολύ η διοίκηση. Τέλος θα πρέπει σιγά σιγά, θα πρέπει η ομάδα στις μικρές κατηγορίες να πλασάρετε σε καλύτερες φάσεις. Δηλαδή θέλουμε να μπορεί να συμμετέχει παντού στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων των μικρών κατηγοριών».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA