Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ και μεγάλο διπλό επί του έτερου «Δικεφάλου» (13-7 την ΑΕΚ) με τον Ντέλιτς σε σπουδαίο απόγευμα.

Οι Θεσσαλονικείς με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, άνοιξαν τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν τους 15 βαθμούς σε επτά αγώνες ανοίγοντας ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από τους διώκτες της τρίτης θέσης.

«Βροχή» από γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο (4-5) με την κατάσταση να θυμίζει… μία σου και μία μου. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο με ένα επιμέρους 4-0 από το 4-4, άνοιξε την απόσταση ενόψει του δευτέρου μέρους με την «Ένωση» βέβαια να μειώνει σε 6-8 χάρις σε γκολ των Βούκσεβιτς και Αράγια.

Η επιθετική λειψυδρία ωστόσο του δευτέρου μέρους για την ΑΕΚ (το μοναδικό της γκολ ήρθε 26” πριν το φινάλε) δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει το ματς.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 7-13

Οκτάλεπτα: 4-5, 2-3, 0-3, 1-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π., Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Στελλάτος 1, Αράγια 2, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Ξυλάς 2, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καραντζάς 1.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος