Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς και τα άτομα που το στελεχώνουν έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στους συνανθρώπους μας που το έχουν πιο πολύ ανάγκη.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπία της ομάδας παρευρέθηκε με μεγάλη χαρά στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Ομίλου, κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.

Οι παίκτριες του «Αυτοκράτορα» Αδαμαντία Δουρέκα, Φοίβη Χατζηκυριακάκη, Κάτια Μιχαηλίδου, ο προπονητής, Κώστας Βαμβακάρης και ο χρηματοδότης του τμήματος, Δημήτρης Κολοβός, μοίρασαν δώρα και τρόφιμα σε παιδιά αστέγων και απόρων, δίνοντας το πιο ισχυρό μήνυμα αγάπης στις εορταστικές ημέρες που διανύουμε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης γνωστοί πετοσφαιριστές ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, καλαθοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές, ενώ το μοίρασμα των δώρων προσέφερε χαμόγελα στα παιδιά και στις οικογένειές τους.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης υποδέχθηκε τον κόσμο στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, ενώ παράλληλα τους ξενάγησε στους νέους χώρους που δημιουργεί ο Όμιλος, με τον Δ/ντη Παραγωγής και Αθλητικής Ανάπτυξης κ. Σταμάτη Συρίγο.