Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου στο πόλο, με τον Ολυμπιακό, τη Βουλιαγμένη, τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ, να συμμετέχουν.

Τη γιορτή του κυπέλλου Ελλάδος δεν θα χαρεί ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, ο οποίος τιμωρήθηκε μια επιπλέον αγωνιστική για όσα είχαν γίνει στις 4 Μαρτίου, στην αναμέτρηση της Χίου με τον Εθνικό.

Έτσι, ο Τζωρτζάτος θα χάσει τον ημιτελικό και η μόνη του ελπίδα είναι να περάσει ο Εθνικός στον τελικό, εκεί όπου θα μπορεί να παίξει κανονικά, καθώς έχει εκτίσει τη μια αγωνιστική.

Το Φάιναλ φορ χάνει και ο Γιάννης Τζώρτζης, καθώς ο νεαρός περιφερειακός τιμωρήθηκε με συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και εκκρεμεί να εκτίσει τις τρεις, όπου οι δυο θα μεταφερθούν στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης Χίου-Εθνικός:

«Στο 1:42 της τρίτης περιόδου, ο υδατοσφαιριστής του Εθνικού με το Νο2, Τζώρτζης Ιωάννης, δέχθηκε κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο υδατοσφαιριστής του Εθνικού με το Νο1, Παναγιώτης Τζωρτζάτος δέχθηκε κόκκινη κάρτα, καθώς κινήθηκε εναντίον φιλάθλων που τον αποδοκίμαζαν ανεβαίνοντας ένα σκαλί στο κάγκελο της κερκίδας. Την ίδια στιγμή ο υδατοσφαιριστής του Εθνικού με το Νο2 Τζώρτζης Ιωάννης, εξύβρισε τη γραμματεία και τους διαιτητές λέγοντας πως “είστε απαράδεκτοι”.

Όταν χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και κατόπιν έκκλησης του αλυτάρχη και των διαιτητών του αγώνα αυτή δε δόθηκε προκειμένου να γίνει η ήρεμη απομάκρυνση των παικτών».