Το μεγάλο μπαμ στην ευρωπαϊκή γυναικεία υδατοσφαίριση ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει έρθει σε επαφή με τη Χριστίνα Τσουκαλά.

Αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη κίνηση είναι μια εξαιρετικού μεγέθους έκπληξη και αλλάζει άρδην τα δεδομένα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα, αν εν τέλει πραγματοποιηθεί.

Η Χριστίνα Τσουκαλά είναι μια χαρισματική περιφερειακός και ο Ολυμπιακός την έχει κυνηγήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, με την ειδοποιό διαφορά ότι το φετινό καλοκαίρι μπορεί να την αποκτήσει ως ελεύθερη, καθώς συμπληρώνει φέτος το 26ο έτος της ηλικίας της και δεν ισχύει πια για αυτή το 18+8 έτη της σχετικής νομοθεσίας, κάτι που σημαίνει ότι η Βουλιαγμένη δεν έχει τυπικά λόγο στην απόφαση της παίκτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Τσουκαλά αποτελεί γέννημα θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και έχει αγωνιστεί μόνο με το σκουφάκι του σε διασυλλογικό επίπεδο. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση, δηλαδή αν η Βουλιαγμένη μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να κρατήσει την παίκτρια στις τάξεις της.

Αυτή τη στιγμή, η Χριστίνα Τσουκαλά είναι αφοσιωμένη στην Εθνική ομάδα γυναικών, της οποίας είναι μέλος σχεδόν μια δεκαετία πλέον και φυσικά αποτελεί από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες.