Με τον Κώστα Βαμβακάρη θα πορευθεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Εθνικός Πειραιώς, όσον αφορά το γυναικείο τμήμα του, καθώς ο έμπειρος προπονητής είχε συμφωνήσει μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τσόκα και πλέον η συνεργασία των δύο πλευρών πήρε επίσημη μορφή.

Την περυσινή χρονιά ο Βαμβακάρης έσωσε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, ο οποίος παρέμεινε στην Α1 γυναικών, όμως τώρα ο Εθνικός αποτελεί πρόκληση και ένα σωματείο με τεράστια ιστορία, όπου κάθε προπονητής θα ήθελε να αναλάβει.

Η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός ανακοινώνει τις παρακάτω στελεχώσεις του τμήματος της γυναικείας υδατοσφαίρισης οι οποίες έγιναν κατόπιν προσωπικών ενεργειών του χρηματοδότη της ομάδας μας Δημήτρη Κολοβού:
«Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Κώστας Βαμβακάρης.Ο κ.Βαμβακάρης έχει θητεύσει ως βοηθός στην Εθνική Ανδρών της χώρας μας,αλλά και στην Εθνική ομάδα των Γυναικών της Μ.Βρετανίας,καθώς και στην Ανταλάρ της Τουρκίας, ενώ κατά την περσινή περίοδο κάθησε στον πάγκο του Τρίτωνα Αμαρουσίου.
Βοηθός προπονητή η Γεωργία Γαραντζιώτη, παλιά αθλήτρια της υδατοσφαίρισης αγωνιζόμενη στην θέση του τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό, Τρίτωνα, Πανιώνιο και Ιωνικό.
Team Manatzer και Έφορος η Μαρία Μάστορη, διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας μας, επίσης παλιά αθλήτρια του Συλλόγου μας, φορώντας το σκουφάκι με το Νο 2.
Ανακοινώνονται επίσης οι ανανεώσεις της αρχηγού της ομάδας μας Αντωνίας Βάσιλα,καθώς και της Νικολέτας Κούβδου».