Όγδοη θέση για Μόλβαλη-Τσιρίκο στο Ελσίνκι!

by Aquafeed 24

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (30/6) το απόγευμα οι σημερινές συμμετοχές των αθλητών μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ελσίνκι στις καταδύσεις, με τους Νικόλαο Μόλβαλη και Αθανάσιο Τσιρίκο.

Οι δύο καταδύτες αγωνίστηκαν στον τελικό των 3μ. Τραμπολίνο Συγχρονισμένων, συγκεντρώνοντας 251,79 βαθμούς και καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση. Όπως υποστηρίζει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Φυρίγος, οι δύο καταδύτες είχαν πραγματοποιήσει μόνο τρεις προπονήσεις πριν τους αγώνες στο αγώνισμα των Συγχρονισμένων από τραμπολίνο, καθώς οι σανίδες στο ΟΑΚΑ τοποθετήθηηκαν στις στις 20 του μήνα, μόλις τρεις ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήατος, κάτι που καταδεικνύει ακόμη μια φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα στην πατρίδα μας.

Αύριο (1/7) ολοκληρώνονται οι αγώνες με τη συμμετοχή των Μόλβαλη και Τσιρίκου στο αγώνισμα των 10μ. σταθερού βατήρα.

Το πρωί του Σαββάτου (30/6) στα πρωινά αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ελσίνκι στις καταδύσεις είχαμε τη συμμετοχή δύο Ελλήνων αθλητών.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μορφίδης έκανε μια καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 14η θέση ανάμεσα σε 19 αθλητές, στα 3μ. Τραμπολίνο Αγοριών Β’ Κατηγορίας, συγκεντρώνοντας 318,65 βαθμούς, δίχως όμως να προκριθεί στον τελικό. Από τη μεριά της, η Αγγελική Γεωργοπούλου δεν τα κατάφερε ολοκληρώνοντας στην τελευταία (16η) θέση με 228,35 βαθμούς, στο αγώνισμα των 7,5μ. Σταθερού Βατήρα.

Πάντως, και για τους δύο αθλητές αυτή ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA