Τσιρίκος: «Κρατάω τη βελτίωση, υψηλούς στόχους στο Πανευρωπαϊκό Νέων»!

by Aquafeed 24

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Θάνος Τσιρίκος και ο Νίκος Μόλβαλης στον προκριματικό των καταδύσεων από 10 μ. Σταθερά, στο φινάλε του αθλήματος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με την 14η και τη 16η θέση με βαθμολογίες 357.75β (που αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον 19χρονο Τσιρίκο) και 355.30β αντίστοιχα. Μπορεί να έμειναν για λίγο εκτός τελικού με τους 12 καλύτερους (έκλεισε στους 368.10β με τελευταίο τον Γερμανό Άικερμαν), όμως πήραν σπουδαίες εμπειρίες και άφησαν ελπίδες για το μέλλον.

Η επίδοση του Τσιρίκου αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ μετά από το 332.35β που είχε κάνει στις αρχές του μήνα στο παγκόσμιο κύπελλο του Τόκιο. Ο Μόλβαλης από την άλλη πλησίασε πολύ κοντά στους 358.35β που είχε συγκεντρώσει στο Τόκιο.

Η ελληνική αποστολή με τους Τσιρίκο, Μόλβαλη, Αυθίνο και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πέτρο Φυρίγο, επιστρέφει αύριο στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του 35ου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο νεαρός καταδύτης, Θάνος Τσιρίκος, κρατάει τη βαθμολογική του βελτίωση, ενώ μίλησε για το επίπεδο της διοργάνωσης των Ούγγρων, μιλώντας στο Aquafeed24:

«Πολύ καλή διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα από τους Ούγγρους. Είναι το 2ο Πανευρωπαϊκό ανδρών που λαμβάνω μέρος (Το πρώτη στη Γλασκόβη το 2018 σε ηλικία 16 ετών). Μαζεύω εμπειρίες και ευχαριστώ τον προπονητή μου κ. Φυρίγο για τις ευκαιρίες που μου δίνει.

Σίγουρα γίνανε λάθη σε βουτιές τα οποία πρέπει να βελτιώσω με πολλή δουλειά ώστε να στέκομαι ακόμα καλύτερα σε αυτούς τους κορυφαίους αγώνες. Κρατάω την βελτίωση που είχα βαθμολογικά και όλη μου η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Κροατία, Ριέκα, τον Ιούνιο) στο οποίο έχω βάλει στον εαυτό μου υψηλούς στόχους».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA